Tiplijn: 06-19541384

Keukenbrand in woning Officiersvliet Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – In een woning aan de Officiersvliet in Zwijndrecht zijn zondag aan het begin van de avond de rookmelders afgegaan. Buren hoorden dit net na 18.00 uur. Omdat er door de bewoners in de woning niet werd gereageerd, werd de brandweer gewaarschuwd. Die namen de melding direct serieus, waarop er opgeschaald werd naar het sein ‘middelbrand’. Twee bluswagens en een ladderwagen kwamen ter plaatse.

Nadat de brandweer de woning was binnen gegaan bleek het te gaan om een pannetje wat nog op het vuur stond. Hierdoor was de woning vol rook komen te staan. In de woning waren geen personen aanwezig. Wel heeft de dierenambulance nog enkele huisdieren gecontroleerd die binnen waren. Met een ventilator heeft de brandweer de woning vervolgens rookvrij gemaakt. Of er, naast de rookschade, nog andere schade is ontstaan is niet bekend.

Foto’s: Glenn Nannings

IMG_6233 IMG_6234 IMG_6235 IMG_6228

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer