Tiplijn: 06-19541384

Vrouw naar het ziekenhuis na allergische reactie in Giessenburg

1

GIESSENBURG – Hulpdiensten zijn zaterdagmiddag 4 juli uitgerukt naar de Neerpolderseweg in Giessenburg. Even voor 12.45 uur werd een vrouw in haar tong gestoken door een wesp bij het eten van een stuk meloen. Al snel na de wespensteek was de vrouw niet meer aanspreekbaar. Na de 112-melding kwamen een ambulance, de politie en een Mobiel Medisch Team  met spoed ter plaatse.

Het personeel van de toegesnelde ambulancedienst wist de toestand van de vrouw ter plaatse weer stabiel te krijgen. De traumahelikopter kon na de landing al snel weer retour. De vrouw is zonder spoed naar een ziekenhuis vervoerd.

Foto’s: Max Liet & Jorrit de Haas

DSC_0108 P7040005 IMG_0075DSC_0093 IMG_0089

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Cornelis Buitendijk on

    Wat een Schandaal van die rot wespen Sterkte en beterschap voor het slachtoffer.

    Dat elendige z=gezeur met die wespen begint nu al.
    Je word er helemaal ziek van dat gezeur, die wespen storen je uit je rust

Reageer