Tiplijn: 06-19541384

Schennispleger ontsnapt aan politie ondanks zoekactie in Alblasserdam

1

ALBLASSERDAM – De politie heeft zaterdagochtend 4 juli 2015 gezocht naar een jongeman in Alblasserdam die zich in de buurt van de Zeelt stond te bevredigen in de buurt van buitenspelende kinderen. Buren die de man met zijn hand in zijn broek zagen, gingen achter hem aan, maar wisten hem niet te pakken. De man ging er op zijn fiets vandoor.

Ook een zoektocht van de politie had geen resultaat. “De kinderen hebben de man gelukkig niet gezien,” laat een woordvoerster van de politie weten.

Buurtbewoners hebben op Facebook een signalement van de man, die zij ‘een pedo’ noemen, verspreid. Dit bericht is inmiddels tientallen keren gedeeld. De politie wil voorlopig wachten met het bekendmaken van een signalement: “Andere mensen kunnen slachtoffer worden, omdat er meer mensen zijn die er zo uit zien en die kleding dragen,” aldus een woordvoerster.

Tekst: Peter Stam

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. ouwe rukker on

    Ach ja, de buurtfascisten weten het beter te profileren…even om het hoekje van de gordijn kijken en ja…meteen bellen naar 112…maar we weten het niet zeker maar het is duidelijk te zien, het is een Pedo…

    Tja laatst zat ik in mijn eigen achtertuin toen ik lekker lag te rukken….ook politie voor de deur, met de vragen, bent u pedo of misschien homo?

    Nee, geen van beide….maar ehm….zeker nooit val eeuwig vrijgezelle rukkers gehoord, zoals ik….
    Wat zijn we afgegleden tot een Nazi-staat.

Reageer