Tiplijn: 06-19541384

Vijf gewonden na ongeval op A27 bij Sleeuwijk

0

SLEEUWIJK / GORINCHEM – Bij een ongeval op de snelweg A27 nabij het Brabantse Sleeuwijk zijn vrijdagmiddag vijf mensen gewond geraakt. Rond 13.30 uur botsten ter hoogte van afslag Sleeuwijk vijf auto’s op elkaar. Hulpdiensten, waaronder de brandweer en een traumahelikopter, kwamen ter plaatse. In één auto zat de bestuurster bekneld. Zij is door de brandweer uit haar auto geknipt.

Verkeer richting Gorinchem kreeg direct te maken met flinke file. Zij konden omrijden via afslag Sleeuwijk, om vervolgens via de oprit de snelweg weer op te gaan. Ook vanuit Gorinchem richting Sleeuwijk ontstond een file door kijkers naar de andere rijbaan. Om 15.00 uur kon Rijkswaterstaat de snelweg weer in zijn geheel vrijgeven.

Foto’s: @OvD_Bas & @FRJacco

CI_O5fLUkAA2dmiSleeuwijk1

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer