Tiplijn: 06-19541384

Twee gewonden na aanrijding tussen scooter en auto in Dordrecht

3

DORDRECHT – Twee opzittenden van een scooter zijn vrijdagavond gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Dit gebeurde net voor 21.00 uur op de Copernicusweg in Dordrecht, ter hoogte van de oprit naar de N3. Vanwege het ongeval was de Copernicusweg richting Sterrenburg tijdelijk afgesloten.

De personen op de scooter, een jongen en een meisje, moesten allebei door ambulancepersoneel worden behandeld. Eén van hen raakte lichtgewond, de andere persoon moest met zwaardere verwondingen naar het ziekenhuis worden vervoerd. De bestuurder van de auto raakte niet gewond. De automobilist had in tegenstelling tot de bestuurder van de scooter voorrang. Volgens getuigen zou de auto wel te hard hebben gereden. Hier kan de politie echter nog niets over zeggen. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

IMG_2328 IMG_2337 IMG_2339 IMG_2341 IMG_2343

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. Hoe ken je daar nou te hard rijden je komt net de bocht om die scooter had beter uit moeten kijken want auto’s hebben namelijk voorrang hier

  2. R de bruin on

    De bestuurder van de witte golf heb niet te hard gereden
    De mensen moeten als ze er niets van af weten oordelen over iets

Reageer