Tiplijn: 06-19541384

Opnieuw vuurwapenmelding in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – De politie kreeg donderdagavond 2 juli 2015 een melding binnen dat er ter hoogte van de Boezem, tussen Nieuw-Lekkerland en Streefkerk, een man met een vuurwapen zou lopen. Agenten, gehuld in kogelwerende vesten, gingen met spoed ter plaatse en troffen inderdaad een man met een geweer aan. Na een controle bleek het om een vergunninghouder met een jachtgeweer te gaan. Bij die constatering gingen de agenten met vervolg.

Vorige week werd er in Nieuw-Lekkerland ook al een melding gedaan van vuurwapenbezit. Toen werden twee jongemannen aangehouden op verdenking van het bezit van en het schieten met een pistool. Dit bleek later om een misverstand te gaan. De jongens werden een dag later vrijgelaten.

Tekst: Peter Stam

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer