Tiplijn: 06-19541384

Kees Roest (87) in zorgwekkende toestand door dochter meegenomen uit instelling in Dordrecht

0

DORDRECHT – Sinds maandag 29 juni wordt de 87-jarige Kees Roest vermist. De man werd voor het laatst gezien in Dordrecht en heeft dringend medicatie nodig.

Instelling
De man verbleef vanwege zijn geestelijke en lichamelijke toestand in een instelling. Eén van zijn dochters heeft hem hier vandaan meegenomen naar een onbekende bestemming. De familieleden zijn echter niet in staat om voor de man te zorgen, aldus de politie.

Levensbedreigende situatie
De 87-jarige man heeft grijs haar en donkere ogen. Hij heeft dringend medicatie nodig. Zonder deze medicatie zal er een levensbedreigende situatie ontstaan. De politie verzoekt iedereen die meer weer omtrent de vermissing contact op te nemen via 0800-6070 of 112 in geval van spoed.

kees-roest-20150701_214712_resized

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer