Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt in Oud-Beijerland na ongeval op de Oud-Beijerlandsedijk

0

OUD-BEIJERLAND – Een traumahelikopter uit Rotterdam is woensdagochtend 1 juli geland in Oud-Beijerland. Even na 8.00 uur vond er op de Oud-Beijerlandsedijk een aanrijding tussen een fietser en een bromfietser plaats. Omdat niet bekend was hoe erg de betrokkenen gewond waren werd naast de ambulancedienst ook het Mobiel Medisch Team opgeroepen.

Na stabilisatie kon de bestuurder van de bromfiets met een ambulance naar een ziekenhuis worden vervoerd. Hoe erg de bromfietser gewond is, is niet bekend. De fietser kon zelfstandig naar een huisarts gaan voor controle. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s: Maries Willemsen

unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer