Tiplijn: 06-19541384

Fietssters aangereden door auto op kruising in Dordrecht

0

DORDRECHT – Twee fietssters zijn woensdagavond in Dordrecht aangereden door een auto. Twee vrouwen fietsten net na 20.00 uur over de Noordendijk toen zij door een automobilist over het hoofd werden gezien. Volgens omstanders zou het gaan om een moeder en dochter.

De automobilist parkeerde de auto na het ongeval een eindje verderop. Beide vrouwen moesten door ambulancepersoneel worden nagekeken op eventueel letsel. De jongste vrouw bleek het hardst te zijn geraakt. Zij moest mee naar het ziekenhuis. De laagstaande zon zou mogelijk de oorzaak zijn van het ongeval.

Eerder ongeval
Op de bewuste kruising werd in mei ook al een fietsster aangereden. Dit slachtoffer moest toen ook naar het ziekenhuis. Ook toen bleek een laagstaande zon de oorzaak te zijn.

Foto’s: Johan van den Dool

IMG_5379 IMG_5381 IMG_5383 IMG_5385 IMG_5386

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer