Tiplijn: 06-19541384

Vrouw met scootmobiel te water in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een oudere vrouw is dinsdagmiddag met haar scootmobiel te water geraakt. Dat gebeurde langs het fietspad aan de Schelluinsekade in Gorinchem, achter het Beatrix ziekenhuis.

Politie, brandweer en ambulance kwamen ter plaatse. De vrouw is door de brandweer uit de sloot gehaald. Na controle door ambulance personeel is zij over gebracht naar het nabijgelegen Beatrix ziekenhuis in Gorinchem. Zij raakte niet ernstig gewond. Ook de scootmobiel is door de brandweer uit het water gehaald.

Aanrijding
Eén van de brandweervoertuigen die onderweg was naar de melding raakte op de Concordiaweg betrokken bij een ongeval. Een personenauto werd van achter geraakt waardoor die auto weer een andere auto raakte. Gezien de spoedmelding is de brandweer eerst doorgereden naar de Schelluinsekade. Na afloop is alles netjes geregeld met de betrokkenen. De personenauto raakte flink beschadigd, voor de brandweerwagen bleef het bij lichte schade.

Foto’s: Max Liet

DSC_0007 DSC_0023 DSC_0025 DSC_0039 DSC_0048 DSC_0064 DSC_0067

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer