Tiplijn: 06-19541384

File door vrachtwagenbrand op de A27 bij Meerkerk

0

MEERKERK – Op de A27 bij Meerkerk heeft maandagochtend 29 juni een brand gewoed in een container achterop de aanhanger van een vrachtwagen. De brand werd even na 8.30 uur ontdekt op de rijbaan richting Breda. Door de brand ontstond er een file van zo’n 12 kilometer.

De brandweer rukte met diverse voertuigen uit om de brand te blussen. De brand werd uiteindelijk geblust met behulp van schuim. Tijdens het blussen werd de snelweg in beide richtingen afgesloten dit omdat er bij het blussen meer rook vrij zou kunnen komen. De inhoud van de container op de vrachtwagen is overgeladen in een andere container. Tijdens het reinigen van het wegdek bleven de afrit Noordeloos en de rechterrijstrook nog dicht voor verkeer.

Foto’s: Jur van der Pijl

image image image image image image image

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer