Tiplijn: 06-19541384

Drie inbrekers in Hoornaar aangehouden dankzij alerte buurtbewoner

0

HOORNAAR – Dankzij een alerte buurtbewoner heeft de politie in Hoornaar drie mannen aangehouden die even daarvoor inbraken in een woning aan de Dorpsweg.

De bewoner werd  zaterdagochtend rond 04:00 wakker van wat geluiden. Als hij door het raam kijkt ziet hij dat twee mannen proberen in te breken in een woning aan de Dorpsweg. Even later stapt ook een derde man uit. De bewoner belde direct 112 en kon een goed signalement van de inbrekers en de vluchtauto geven. Dankzij de melding konden politieagenten een paar minuten later de auto tot stilstand brengen en de inzittenden aanhouden op de N214. In hun auto werden naast inbrekerswerktuigen ook gestolen goederen aangetroffen. De aangehouden inbrekers bleken een 23-jarige man uit Hilversum, 24-jarrige man uit Weesp en een 27-jarige uit Almere te zijn. Ze werden overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer