Tiplijn: 06-19541384

Jochie (2) valt in het water in Bleskensgraaf; traumahelikopter ingezet

0

BLESKENSGRAAF – Bij een woning aan de Abbekesdoel in Bleskensgraaf is zaterdagmiddag een peuter in het water gevallen. Dat gebeurde rond 17.00 uur. De 2,5-jarige jongen was kennelijk korte tijd aan de aandacht van zijn familie ontsnapt en kwam in het water in de tuin van de woning terecht. Familieleden hadden dit toch snel in de gaten waarop zij het ventje uit het water haalden. Het slachtoffertje haalde toen zelf geen adem meer.

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse bij de woning in Bleskensgraaf. Ook een trauma-team werd per helikopter ingevlogen. Politieagenten hebben samen met ambulancepersoneel levensreddende handelingen verricht, waarop de jongen weer zelfstandig ging ademhalen. Hij is in zorgwekkende toestand per ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Foto’s: Xantho de Bruijn

FullSizeRender (1) FullSizeRender (3) FullSizeRender

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer