Tiplijn: 06-19541384

Dronken vader crasht tegen Zijdebrug na inhaalactie

6

NIEUW-LEKKERLAND – Een 54-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam is vrijdagavond 26 juni 2015 gecrasht tegen de leuning van de Zijdebrug in Nieuw-Lekkerland. De beschonken man wilde net voor de bocht een auto inhalen. Dat ging mis. Hij kwam met twee wielen in de berm, ging tollen, knalde tegen de rechterkant van de brugleuning en kwam uiteindelijk aan de linkerkant van de brug tot stilstand.

De bestuurder en zijn zoon, die als bijrijder in de auto zat, raakten gewond. Politie, brandweer en ambulance kwamen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen. Een eerste blaastest wees uit dat de bestuurder te veel alcohol had genuttigd. Hij werd daarop aangehouden. Het tweetal is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De auto raakte zwaar beschadigd. De onderdelen van de wagen lagen ruim verspreid op en onder de brug. De politie vermoedt dat de Hardinxvelder (veel) te hard heeft gereden. Politieonderzoek moet hier uitsluitsel over geven

De Zijdeweg werd urenlang afgesloten voor politieonderzoek en reparatie.

Tekst: Peter Stam. Foto’s: Niels van Loon, Wibrand de Wolf en Peter Stam.

Auto knalt op brugleuning Zijdeweg Nieuw-Lekkerland (1) Auto knalt op brugleuning Zijdeweg Nieuw-Lekkerland (3) Auto knalt op brugleuning Zijdeweg Nieuw-Lekkerland (5) Auto knalt op brugleuning Zijdeweg Nieuw-Lekkerland (6) Auto knalt op brugleuning Zijdeweg Nieuw-Lekkerland (7) 20150626_211537(0) (Medium) IMG_2724 (Medium) IMG_2733 (Medium) IMG_2746 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

6 reacties

  1. Alle kosten die gemaakt zijn door deze “bestuurder” hem zelf laten betalen en voor z’n ogen het rijbewijs doorknippen en NOOIT meer terug geven.

  2. een moeder on

    Goed voorbeeld voor zoonlief, maar niet heus… Rijbewijs afnemen en nooit meer terug (voordat het echt verkeerd afloopt)
    Tip: Foto’s beschikbaar stellen voor campagne tegen teveel alcohol en/of voor een goede BOB-poster!

  3. Deze man is niet de BOB, maar de BERT, BESCHONKEN EN RIJDT TOCH, maar of hij zich kapot schaamt, kun je jezelf afvragen. Hij dient in ieder geval als verkeerd voorbeeld. Dat zijn gedrag consequenties heeft, is helder. Het blijkt wel weer, dat alcohol en verkeer, maar kapot maakt, dan ons lief is.

  4. Deze man is niet de BOB, maar de BERT, BESCHONKEN EN RIJDT TOCH, maar of hij zich kapot schaamt, kun je jezelf afvragen. Hij dient in ieder geval als verkeerd voorbeeld. Dat zijn gedrag consequenties heeft, is helder. Het blijkt wel weer, dat alcohol en verkeer, meer kapot maakt, dan ons lief is.

Reageer