Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagen kantelt op viaduct N3 bij Papendrecht; snelweg A15 afgesloten

0

PAPENDRECHT – Een vrachtwagencombinatie is woensdagmiddag bij Papendrecht gekanteld. De chauffeur kwam met zijn vrachtwagen vermoedelijk de A15 af en wilde de N3 op draaien richting Dordrecht. Op het viaduct kantelde de vrachtwagen vervolgens. De vrachtwagen was geladen met grote zakken met as van koeienbeenderen. Die zijn vermoedelijk gaan schuiven.

De chauffeur van de vrachtwagen raakte slechts lichtgewond aan zijn hand en zijn been. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Een traumahelikopter, die uit voorzorg onderweg was, bleek dan ook niet nodig.

File
De vrachtwagen kwam bovenop de geleiderail en een hekwerk terecht. Omdat er daardoor ook gevaar kon ontstaan voor het verkeer op de A15 werd ook de snelweg tussen Alblasserdam en Papendrecht volledig afgesloten. De A15 is inmiddels weer open; alleen de afrit naar Papendrecht blijft nog afgesloten.

Verkeer op de N3 ondervindt ook hinder; de verbindingsweg vanaf de A15 vanuit Gorinchem naar de N3 is afgesloten. Bestuurders vanaf de N214 kunnen beter omrijden via Gorinchem; de verbindingsweg naar de N3/A15 is ook daar afgesloten. Het zal vermoedelijk nog enkele uren gaan duren voor de weg weer helemaal kan worden vrijgegeven.

Foto’s: Peter Stam

ZHZActueel verstuurt belangrijk en opvallend nieuws sinds kort ook via WhatsApp. Wil je dit nieuws ook via WhatsApp ontvangen? Stuur dan ‘AAN’ naar 06 19 54 13 84 én voeg dit nummer toe aan je contactenlijst.

image image image image image image

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer