Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder rijdt 88 km/u over brug tussen Zwijndrecht en Dordrecht

4

ZWIJNDRECHT / DORDRECHT – Op de brug tussen Zwijndrecht en Dordrecht heeft de politie woensdagochtend 24 juni bij een bromfietscontrole een snelheidsduivel van de weg geplukt. De scooterrijder reed bijna 50 kilometer per uur te hard. Hij raasde met 88 kilometer per uur over de brug.

Op de brug over de Oude Maas werden tussen 07.00 uur en 09.30 uur dertig scooters gecontroleerd. Acht scooters zijn aangemeld bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer voor een herkeuring. Ze voldeden niet aan de snelheidsbeperkende eisen. Daarnaast werden bekeuringen uitgeschreven voor onder meer ondeugdelijke remmen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

  1. Da’s mooi van die snelheidsduivel. NU nog eens een controle op alle fietsers die het verschil niet weten tussen links en rechts. Hoewel…dat had in één moeite door kunnen gaan.

  2. Ze kunnen in plaats van scootertjes controleren beter even nieuwe bordjes ophangen bij de brug, bordjes waar 80 op staat wel te verstaan. Het slaat echt volkomen nergens op dat je daar niet harder dan 50 mag.

  3. Volgens mij moet het zijn: “Met bijna 40 km per uur te hard” i.p.v. met bijna 50 km per uur! Niet zo overdrijven hoor! Tevens vind ik dat op de Brugweg de snelheid mag worden verhoogd van 50 naar max. 60 km per uur.

Reageer