Tiplijn: 06-19541384

Diverse brandstichtingen in Leerdam; politie zoekt getuigen

1

LEERDAM – De politie doet onderzoek naar een aantal brandstichtingen in Leerdamse wijken Centrum en West in mei en juni en komt daarbij graag in contact met getuigen. Voornamelijk prullenbakken en containers waren doelwit van de brandstichtingen.

Afgelopen nacht nog was het drie keer raak. In de Populierstraat, Joost de Jongestraat en de M. van St. Alegondestraat gingen containers in vlammen op. De branden werden in de meeste gevallen aan het einde van de avond of midden in de nacht ontdekt. Afgelopen nacht was dit juist aan het eind van de nacht. Afgelopen vrijdagnacht rond half twee werden in de Ruijterstraat en de Siemensstraat containers in brandgestoken. De politie heeft de wijk direct doorzocht, maar er werd niemand aangetroffen. Een van de containers stond tegen een schutting. De bewoner hoorde een knisperend geluid en zag dat de containers in brand stonden. Hij begon direct met blussen. De gealarmeerde brandweer arriveerde snel en nam het blussen over.

Getuigen
In het onderzoek naar de branden heeft de politie al een aantal getuigen gesproken. Heeft u nog niet met de politie gesproken, maar heeft uw wellicht wel informatie? Neem dan contact op met de politie in Leerdam via 0900-8844. Liever anoniem? Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. De verdachte heeft in mijn ogen ( te ) veel geluk gehad , Ik had geschoten en raak.
    wat een gespuis wat een minderwaardig persoon. Echt een vlo van een mens.

Reageer