Tiplijn: 06-19541384

Politie ontdekt 285 wietplanten bij kwekerij in Dordrecht

0

DORDRECHT – In een pand aan de Waterhoenstraat in Dordrecht heeft de politie zaterdagavond omstreeks 22.20 uur een hennepkwekerij ontdekt. Dit gebeurde na klachten over wateroverlast. De politie heeft daarop samen met de woningbouwvereniging bij de betreffende woning aangebeld. Toen er niet werd open gedaan besloot de politie om binnen te treden.

In de woning werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. In de woonkamer stonden 285 hennepplanten. In de meterkast was tevens te zien dat er ook sprake is geweest van diefstal van stroom. Netbeheerder Stedin is daarop ter plaatse gekomen en heeft de stroomsituatie veilig gesteld. Daarna ging de politie over tot het ruimen en vernietigen van alle planten en apparatuur. Er is vooralsnog niemand aangehouden.

FullSizeRender

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer