Tiplijn: 06-19541384

Kraamhouder kermis onder bedreiging van vuurwapens beroofd van grote som geld in Dordrecht

0

DORDRECHT – De eigenaar van een loempiakraam is dinsdagavond 23 juni beroofd van een grote som geld. De man ging even na 20.00 uur weg van zijn kraam, die op de kermis aan de Spuiboulevard staat, om een boodschap te doen. Net buiten de kermis spraken drie negroïde mannen het slachtoffer aan en dwongen ze hem om zijn geld af te geven. Twee van de mannen bedreigden de standhouder hierbij met een vuurwapen. De man gaf noodgedwongen de grote som geld af aan de drie mannen.

De politie startte direct na de beroving een grote zoektocht met onder andere een politiehelikopter. De verdachten werden niet aangetroffen. De politie is een groot onderzoek gestart. Om hoeveel geld het precies gaat kan de politie niet zeggen in het kader van het onderzoek.

Signalement
De standhouder werd beroofd door drie negroïde mannen. Alle drie de mannen hadden een capuchon op. Eén van de verdachten droeg ten tijde van de beroving een trainingspak van AC Milan. De tweede verdachte is evenals de derde verdachte zo’n 1.80 meter lang. De tweede verdachte droeg een donker blauwe jas tot over zijn knieën. De derde man droeg een zwarte jas. De politie verzoekt iedereen die getuige is geweest of meer weet om contact op te nemen via 0900-8844.

ZHZActueel verstuurt belangrijk en opvallend nieuws sinds kort ook via WhatsApp. Wil je dit nieuws ook via WhatsApp ontvangen? Stuur dan ‘AAN’ naar 06 19 54 13 84 én voeg dit nummer toe aan uw contactlijst.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer