Tiplijn: 06-19541384

Hennepkwekerij aangetroffen in flatwoning in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De politie heeft dinsdagmiddag 23 juni een leeggehaalde hennepkwekerij aangetroffen in een flatwoning aan de Heyenlande in Zwijndrecht. Tot nu toe zijn er geen aanhoudingen verricht.

Melding
Eerder op de dag belde de woningbouwvereniging naar de politie. Zij vertelden onderweg te zijn naar de woning omdat het slot van de deur kapot zou zijn. Ook zou de deur van de woning open staan. Een buurvrouw zag in de woning ook dikke zwarte slangen liggen.

Geforceerd
Agenten, die poolshoogte gingen nemen na de melding, troffen een verlaten en leeggehaalde hennepkwekerij aan in de woning. Ook zagen zij dat het slot van de deur was geforceerd. In de woonkamer waren afzuigbuizen van de kwekerij te zien die naar buiten liepen. Boven in de woning werden 335 potten zonder planten aangetroffen. De stroom, die nodig was om de kwekerij te runnen, bleek afgetapt te worden.

Vernietigd
De potten en andere materialen die werden aangetroffen in de woning, zoals koolstoffilters en lampen, zijn vernietigd door een gespecialiseerd bedrijf.

IMG_9999 IMG_9997

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer