Tiplijn: 06-19541384

De politie zoekt getuigen van een aanrijding tussen een auto en een fiets in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De politie zoekt getuigen van een aanrijding die op maandag 22 juni in Zwijndrecht plaatsvond. Rond 15.40 uur fietste een 12-jarig meisje uit Zwijndrecht de Pietermantunnel uit in de richting van de Burgemeester Pijl Hogeweglaan. Op de kruising met de Develsingel stond het meisje even stil, met links naast haar een zwarte personenauto.

De bestuurster van deze auto wilde rechtsaf slaan in de richting van de brandweerkazerne. De bestuurster gebaarde aan het meisje dat ze door kon fietsen en toen deze dat deed, sloeg de automobiliste rechtsaf. De bestuurster raakte de fiets van het meisje en reed door. Het meisje kwam ten val, maar raakte niet gewond. Het slachtoffer meldde het voorval vervolgens aan haar moeder. De bestuurster van de auto heeft zich tot op dit moment niet bij de politie gemeld.

Getuigen
De politie zoekt getuigen van de aanrijding. Wie het incident heeft zien gebeuren wordt gevraagd te bellen naar het Basisteam Drechtsteden Buiten van de politie-eenheid Rotterdam via 0900-8844. De betrokken automobiliste wordt vanzelfsprekend ook gevraagd zich te melden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer