Tiplijn: 06-19541384

Brandweer doet onderzoek naar mogelijke brand Ruisdaelstraat Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Hulpdiensten in Zwijndrecht hebben zaterdag aan het begin van de avond gezocht naar de oorzaak van een brandlucht. Bij een flat aan de Ruisdaelstraat in Zwijndrecht werd door bewoners een brandlucht geroken. Voor de zekerheid kwamen brandweer en politie ter plaatse.

Die stelden een onderzoek in. Tijdens dat onderzoek werd één deur van een woning geforceerd om binnen te komen. De brandweer is enige tijd bezig geweest, maar dit bleef uiteindelijk zonder resultaat. Er werd geen oorzaak gevonden. Aan de flat vinden momenteel werkzaamheden plaats. Mogelijk dat dit de oorzaak van de brandlucht is geweest. Woningcorporatie Woonkracht10 is ingelicht. Zij zal in de loop van de week kijken of verdere maatregelen nodig zijn.

Foto’s: Gerco de Haas


IMG_0576 IMG_0577 IMG_0578 IMG_0583 IMG_0585

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer