Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder (26) overlijdt in ziekenhuis na ongeval in Dordrecht

1

DORDRECHT – De motorrijder, die bij het ongeval op de Mijlweg in Dordrecht zwaargewond raakte, is in het ziekenhuis overleden. Dat meldt de politie. Het zou gaan om een 26-jarige man. De man vloog donderdagavond 18 juni met zijn motor uit de bocht. Eerder op de avond was hij door agenten aangesproken op zijn gevaarlijke rijgedrag.

Na een behandeling op de plaats van het ongeval werd de man met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Ook een arts van het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam verleende hulp. Ondanks de geboden hulp overleed de man later aan zijn verwondingen. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

IMG_9974-2 IMG_9930-2 IMG_9922-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer