Tiplijn: 06-19541384

Man mishandeld na ruzie tussen twee honden in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Op het Aviolandapad in Papendrecht is donderdagavond 18 juni een man mishandeld. Rond 18.30 uur gingen twee honden elkaar te lijf in het losloopgebied voor honden. Toen één van de eigenaars probeerde de honden uit elkaar ten halen kwam hij ten val. Vervolgens trapte de eigenaar van de andere hond, die aangelijnd was, hem tegen zijn hoofd.

Signalement
De politie trof de man die tegen het hoofd van de andere man trapte niet meer aan. Het zou gaan om een kale man van vermoedelijk Turkse afkomst. Hij had een breed postuur, droeg en zonnebril en had een zwarte trainingsbroek met een witte streep aan.

De man was in gezelschap van een blonde, gezette vrouw. Deze vrouw was op de fiets en had een klein meisje achter op haar fiets. De vrouw liet op dat moment een hond uit die op een pitbull leek.  Kent u deze man of vrouw of heeft u het incident zien gebeuren? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Foto: Politie Papendrecht

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer