Tiplijn: 06-19541384

Verdachten van woninginbraak na achtervolging aangehouden in Zwijndrecht

1

ZWIJNDRECHT – Een 19-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 22-jarige man uit Zwijndrecht zijn op 17 juni in Zwijndrecht aangehouden. Kort voor hun aanhouding zag een politieagent een automobilist zich zo asociaal gedragen dat hij hem op zijn gedrag wilde aanspreken. De agent reed daarom achter de auto aan om de bestuurder en zijn passagier staande te houden.

Toen de agent de inzittenden van de auto een stopteken gaf, gingen zij er van door. De agent zette hierop direct de achtervolging in. Op de Laan van Walburg stapten de twee mannen uit de auto en renden weg. Ver kwamen ze niet, want na een korte zoektocht met politiehonden konden beiden in de buurt worden aangehouden. De mannen zitten vast en worden verhoord. Ze worden verdacht van woninginbraak en diefstal van een auto. De auto waar de mannen in reden bleek namelijk kort voor de aanhouding bij een woninginbraak op de Rotterdamseweg in Zwijndrecht te zijn buitgemaakt.

Foto: Archief

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer