Tiplijn: 06-19541384

Gewonde man aangetroffen in woning na ruzie in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een 19-jarige man is donderdagmiddag 18 juni gewond aangetroffen in een woning aan de Meerkoetstraat in Dordrecht. Even voor 13:45 uur kreeg de politie een melding van een ruzie tussen diverse personen. Direct werden meerdere politie-eenheden op pad gestuurd.

Eenmaal in de woning troffen agenten de gewonde man aan. Hij bleek met een mes te zijn gestoken. De man was aanspreekbaar en is met ten minste een hoofdwond naar een ziekenhuis vervoerd.

Aanhoudingen
De politie heeft direct daarna vier mensen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Het gaat om drie vrouwen van 19, 27 en 46 jaar uit Dordrecht en een 52-jarige man uit Dordrecht. Aan de steekpartij ging een ruzie vooraf tussen het slachtoffer en de vier verdachten. Waar de onenigheid over ging en wie welke rol in het incident had, is onderwerp van onderzoek. Agenten hebben ook een mes in beslag genomen.

Foto’s: Johan van den Dool

IMG_1646 IMG_1647 IMG_1650

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer