Tiplijn: 06-19541384

Winkeldieven alsnog herkend bij opticien in Dordrecht

0

DORDRECHT – In een filiaal van opticienketen Eyewish in het centrum van Dordrecht heeft de politie woensdagmorgen twee mannen aangehouden. De mannen kwamen tegen het eind van de ochtend de winkel binnen. Personeel herkende de twee omdat zij vermoedelijk een dag eerder, dinsdag, enkele zonnebrillen hadden gestolen uit de winkel. Direct werd dan ook de politie gewaarschuwd.

De politie was snel ter plaatse waarop de twee werden aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Het gaat om een 27 en een 31-jarige man uit Amsterdam. In de binnenzakken van de mannen trof de politie aluminiumfolie aan, mogelijk om alarmsystemen te omzeilen. Hiernaast trof de politie ook een gebruikershoeveelheid hennep en een keukenmes aan. De mannen zijn opgesloten in een cel op het politiebureau.

IMG_5238 IMG_5242 IMG_5243 IMG_5244

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer