Tiplijn: 06-19541384

Politie toont videobeelden van overval op tankstation Leerdam; dader gezocht

0

LEERDAM – Op zondagavond 8 februari rond 8 uur in de avond komt een man een tankstation in Leerdam binnen. Het Argos tanktation ligt aan de Parallelweg in Leerdam. Hij kijkt wat rond en wacht tot een andere klant weg is.

Dan loopt hij met een zak chips naar de balie. De medewerkster opent de kassa en op dat moment trekt de man een mes. Hij eist geld. Dat geeft de medewerkster en dan gaat de man ervandoor.

De politie heeft tot op heden geen verdachte(n) aangehouden en laat daarom donderdagavond in het programma Bureau Rijnmond beelden zien van de dader. De overvaller is vrij klein en tussen de 18 en 23 jaar. Hij spreekt opvallend zacht en met een buitenlands accent. Wat opviel was dat hij een verbandje of pleister op zijn neus had. Ook droeg hij een soort van een bandana voor zijn gezicht.

Heeft u tips of andere informatie? Bel dan met politie-eenheid Rotterdam via 0800-6070. U kunt ook bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

LDM

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer