Tiplijn: 06-19541384

Eigenaar van in Zwijndrecht gevonden sieraden gezocht

0

ZWIJNDRECHT – De politie zoekt de eigenaren van verschillende sieraden, die mogelijk afkomstig zijn van diefstal. De sieraden zijn onder andere gevonden bij de doorzoeking van een woning van een verdachte van diefstal.

De verdachte woonde in Zwijndrecht. Er zijn aanwijzingen dat de sieraden mogelijk in Zwijndrecht, Ridderkerk en/of Dordrecht zijn weggenomen, maar ze kunnen ook elders in het land ontvreemd zijn. Mensen die hun eigendom herkennen of meer informatie over de getoonde sieraden hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Vragen
Mensen die hun eigendom herkennen of meer informatie over de getoonde sieraden hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Foto’s: Politie

foto-1 foto-2 foto-3 foto-4 foto-5 foto-6 foto-7 foto-8 foto-9 foto-10 foto-11 foto-12 foto-13 foto-14 foto-15 foto-16

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer