Tiplijn: 06-19541384

Brandweer blust beginnende brand in heftruck Leerdam

0

LEERDAM – De Leerdamse brandweer is woensdagmiddag met spoed uitgerukt naar de Ambachtstraat. De chauffeur van een vrachtwagen die enkele heftrucks vervoerde merkte rond 16.00 uur namelijk dat er kortsluiting was ontstaan in één van de heftrucks die hij vervoerde.

Terwijl de brandweer onderweg was haalde de chauffeur uit voorzorg drie andere steekheftrucks uit zijn vrachtwagen. Ondertussen werd ook een eerste bluspoging gedaan met een brandblusser. De brandweer kreeg de brand echter snel onder controle. Nadat ook de accu’s door de brandweer waren losgekoppeld was het gevaar geweken en kon de de chauffeur zijn weg vervolgen.

Foto’s: Sjoerd van Reenen

©SvR Brand heftruck Ambachtsstraat Leerdam 10 juni 2015-2 ©SvR Brand heftruck Ambachtsstraat Leerdam 10 juni 2015-3 ©SvR Brand heftruck Ambachtsstraat Leerdam 10 juni 2015-4 ©SvR Brand heftruck Ambachtsstraat Leerdam 10 juni 2015-6

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer