Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagen gekanteld op de A15 bij Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Bij een eenzijdig ongeval op de snelweg A15 is zaterdagavond net na 23.00 uur een vrachtwagen op zijn kant terecht gekomen. In de vrachtwagen zat alleen de bestuurder, een man. Hij bleef ongedeerd.

Het ongeval gebeurde waarschijnlijk door een technisch defect aan de vrachtwagen. Mogelijk zou een achterwiel los zijn geraakt, waardoor de vrachtwagen ging slingeren en uiteindelijk kantelde. Verkeer op de A15 tussen vanaf Sliedrecht richting Gorinchem moest tijdelijk gebruikmaken van de vluchtstrook. Hierdoor ontstond file vanaf Sliedrecht.

Het bergen van de vrachtwagen nam enige tijd in beslag. Uiteindelijk kon de snelweg rond 03.00 uur ‘s nachts weer worden vrijgegeven.

Foto’s: Jorrit de Haas

IMG_0079 IMG_0090 IMG_0094

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer