Tiplijn: 06-19541384

Man (31) slaat agenten en wordt aangehouden in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 juni 2015 een 31-jarige man uit Alblasserdam aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zich in zijn woonplaats te hebben verzet tijdens zijn aanhouding en twee agenten te hebben mishandeld.

Die twee agenten surveilleerden rond half drie op de Van Hogendorpweg, toen ze de verdachte slingerend en zonder licht op de rijbaan zagen fietsen. Ze spraken hem aan, maar de fietser reageerde erg agressief en reed weg in de richting van de Boezem. Daar probeerden de agenten hem opnieuw staande te houden. Dat moesten ze bekopen met meerdere flinke klappen.

De agenten gebruikten een paar keer pepperspray, maar ook dat maakte geen indruk op de agressieve verdachte. Hij ging er weer vandoor, nu richting Pijlstoep. De agenten besloten collega’s om assistentie te vragen. Zo kon de man bij de Klaproosstraat alsnog worden aangehouden.

De agenten hebben geen zichtbaar letsel overgehouden aan de mishandeling.

Tekst: Peter Stam

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer