Tiplijn: 06-19541384

Blikschade na aanrijding tussen auto’s in Gorinchem

0

GORINCHEM – Twee auto’s zijn zondagmiddag in Gorinchem op elkaar gebotst. Dat gebeurde rond 17.20 uur op de Spijksesteeg in Gorinchem, vlakbij de afrit van de A15. Uit voorzorg kwamen ambulance en politie ter plaatse. Eén meneer is door ambulancepersoneel nagekeken op mogelijk letsel, maar dit bleek niet het geval. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen afgevoerd. Verkeer vanaf de A15 (Leerdam -> Gorinchem) kon tijdelijk geen gebruik maken van afslag Gorinchem-Oost. Rond 18.00 uur was alles weer vrijgegeven, waarop ook de afrit weer in gebruik genomen kon worden.

Foto’s: Etienne Hessels

DSC07933 DSC07942 DSC07959

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer