Tiplijn: 06-19541384

Woning vol rook na brand in Gorinchem

0

GORINCHEM – In een woning aan de Marinus Spronklaan in de Gorinchemse Haarwijk heeft woensdagavond brand gewoed. Een medewerker van woningcorporatie Poort6 ontdekte de brand rond 22.00 uur. De medewerker zag rook in de woning en er kwam ook rook uit het keukenraam. Direct werd de brandweer gealarmeerd.

De woning bleek inderdaad vol rook te staan. Omdat er ook mogelijk nog een persoon in de woning aanwezig was schaalde de brandweer op naar middelbrand, waarop twee blusvoertuigen ter plaatse kwamen. De bewoner bleek inderdaad nog in de woning aanwezig te zijn. Hij is uit de woning gehaald en door de ambulancedienst ter beoordeling meegenomen naar het ziekenhuis.

Waarschijnlijk ontstond het vuur in de keuken van de woning. Geruchten dat het vuur door de bewoner zelf zou zijn aangestoken heeft de politie woensdagavond nog niet bevestigd. Er wordt door de politie wel onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand.

Foto’s: Etienne Hessels

DSC06448 DSC06472 DSC06479 DSC06497 DSC06517 DSC06537

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer