Tiplijn: 06-19541384

(Update) Vermiste wit geklede Dordtenaar (33) laat bloedvlekken achter

1

DORDRECHT – De politie is op zoek naar een 33-jarige man uit de Dordtse wijk Wielwijk, die sinds dinsdagavond 2 juni wordt vermist. Zijn vrouw sloeg alarm nadat ze hem aan het begin van de avond niet meer terug vond, nadat ze de hond had uitgelaten. De vrouw vond wel bloedvlekken op de grond.

De politie zette Burgernet in en stuurde een bericht naar mensen in de omgeving, maar dat heeft dinsdagavond nog niets opgeleverd. De man is 1,80 meter lang en heeft kort donkerbruin haar. Hij was geheel in het wit gekleed, mogelijk zitten er bloedvlekken op zijn kleding.

De familie en politie hebben nog geen enkel idee van wat er gebeurd kan zijn. Heeft u de man gezien of heeft u informatie over zijn verdwijning? Neem contact op met de politie via 0900-8844 en bij spoed via 112.

Update: De politie heeft de man in de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 juni aangetroffen op het adres waarvan vermoedens waren dat de man daar zou zijn. De man zou zich gesneden hebben aan een doornstruik. Een misdrijf wordt door de politie uitgesloten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Is er geen foto van die man ?
    Dat zou makkelijker wezen om te weten of iemand hem gezien zal hebben

Reageer