Tiplijn: 06-19541384

Overlastgevende mannen aangehouden na vernieling bij restaurant in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft zaterdagavond 30 mei in Dordrecht drie mannen aangehouden. De mannen stonden even na 22.00 uur te urineren tegen een woning tegenover een restaurant aan de Varkenmarkt. Een medewerkster van het restaurant zag dit, en liep naar de mannen toe om er wat van zeggen. Toen het meisje aangaf dat het asociaal was waar de mannen mee bezig waren, werd zij door het drietal uitgescholden.

Ook toen de medewerkster alweer in het restaurant was bleven de mannen provoceren voor de horecagelegenheid. Hierop ging de kok van het restaurant naar buiten om het drietal weg te sturen. Na een flinke scheldpartij over en weer ging de kok weer naar binnen. Toen de deur van het restaurant werd dichtgedaan, trapten en sloegen de mannen de ruit van de deur kapot.

Aanhoudingen
De gealarmeerde politie wist de verdachten, die waren weggerend, al snel op te pakken in de directe omgeving. Een politiewoordvoerdster laat weten dat het gaat om drie Dordtenaren van 22, 25 en 28 jaar oud. De recherche doet onderzoek naar de zaak.

Foto’s: Andrew Flohr

image image image

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer