Tiplijn: 06-19541384

Frontale botsing tussen auto’s in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Twee auto’s zijn zondagochtend in Zwijndrecht frontaal op elkaar gebotst. Dat gebeurde rond 09.20 uur op de Munnikensteeg, ter hoogte van het viaduct bij Kijfhoek. De Munnikensteeg is tijdelijk afgesloten geweest voor verkeer. Een ambulance kwam ter plaatse om de betrokkenen te controleren op eventueel letsel.

Omdat één van beide auto’s vloeistof lekte kwam ook de brandweer ter plaatse. Zij hebben samen met medewerkers van een bergingsbedrijf de lekkage opgelost, waarna de auto’s geborgen konden worden. Het ongeval kon waarschijnlijk gebeuren nadat één van de auto’s op de tegenliggende weghelft terecht kwam.

Foto’s: Nick den Engelsman (ingezonden)

DSC00110 DSC00111 DSC00114 DSC00121 DSC00123

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer