Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder (17) lichtgewond bij val in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een 17-jarige jongen is donderdagmiddag 28 mei lichtgewond geraakt. Even voor 12.40 uur reed de jongen op zijn scooter over de Burgemeester de Bruïnelaan in Zwijndrecht. Bij een wegversmalling, die daar was door werkzaamheden, zag hij dat er vanaf de andere kant van de weg een auto aan kwam rijden. Omdat hij dacht dat de auto eerder dan hem bij de versmalling zou zijn remde hij.

Tijdens het remmen ging de jongen met zijn scooter onderuit en botste tegen een bord. Al direct na het ongeval gaf het slachtoffer aan flinke last van onder andere zijn heup te hebben. Na een onderzoek in een ambulance bleek de jongen echter niet mee naar het ziekenhuis te hoeven.

IMG_0602 IMG_0603 IMG_0607 IMG_0608 IMG_0609

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer