Tiplijn: 06-19541384

Onbekende man overvalt Wibra Gorinchem

0

GORINCHEM – Een nog onbekende man heeft donderdagochtend 28 mei de Wibra aan Westwagenstraat in Gorinchem overvallen. Bij de overval werd een onbekend geldbedrag buit gemaakt, de twee aanwezige medewerksters raakten niet gewond.

Eén van de twee medewerksters opende rond 8.30 uur de winkel. Op het moment dat zij en haar collega binnen waren werd de deur open geduwd door een man met een bivakmuts op. De overvaller dwong de vrouwen om een kluis te openen en geld af te staan. Al ging de man met een Zuid-Europees uiterlijk van zo’n 1.80 meter lang er vandoor. De politie is nog op zoek naar hem.

De man heeft een forse bouw en droeg een donker jack, een spijkerbroek en donkere schoenen. Hij had een kleine donkere sporttas bij zich met korte hengsels. Er is sporenonderzoek verricht en er heeft een buurtonderzoek plaatsgevonden. De politie zoekt getuigen van de overval en vraagt mensen die wat gezien hebben te bellen naar 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer