Tiplijn: 06-19541384

Slagboom Merwedebrug A27 bij Gorinchem eraf gereden

0

GORINCHEM – Verkeer op de A27 van en naar Gorinchem heeft dinsdagmiddag enige vertraging opgelopen. De Merwedebrug, die Zuid-Holland verbindt met Brabant, moest rond 12.45 uur open voor scheepverkeer, maar een van de slagbomen om het verkeer tegen te houden werd daarbij aangereden door een voertuig.

Om die reden konden de slagbomen na opening van de brug niet meer omhoog. Het gevolg was een flinke file in beide richtingen. Binnen een kwartier was het probleem verholpen en kon het verkeer weer gaan rijden. Intussen was wel zo’n 6 kilometer file ontstaan. De slagboom zal in de loop van de dag vervangen worden.

Foto’s: Maarten vd Sluijs (ingezonden)

image image

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer