Tiplijn: 06-19541384

(Update) Barry (39) in verwarde toestand vermist vanuit Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Sinds dinsdagmiddag 26 mei wordt de 39-jarige vermist. De man werd om 14.00 uur voor het laats gezien in Ambacht. De politie en de familie maken zich zorgen. De man zou in verwarde toestand verkeren.

De vermiste man rijdt in een grijze Dewoo Matiz. Hij is blank, heeft een fors postuur en draagt een bril. De man is 1.85 meter lang, heeft donker haar en draagt donker blauwe kleding. De politie verzoekt iedereen die meer weet omtrent de vermissing contact op te nemen via 0900-8844 of in geval van spoed via 112.

Update: De vermiste man is in goede gezondheid aangetroffen. De politie bedankt iedereen voor het uitkijken

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer