Tiplijn: 06-19541384

Wielrenner ernstig gewond na val in Nieuw-Lekkerland

2

NIEUW-LEKKERLAND – Een oudere wielrenner (leeftijd en woonplaats onbekend) is op maandagmiddag 25 mei ten val gekomen op de Elzenweg in Nieuw-Lekkerland. Hij raakte daarbij ernstig gewond. Het ongeluk gebeurde rond 14.45 uur toen de man moest uitwijken voor een loslopende hond. De man viel en kwam met zijn hoofd op het asfalt terecht. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar.

Twee ambulances, een traumahelikopter en zes politie-eenheden kwamen ter plaatse. De man is met hoofdletsel, onder begeleiding van de arts van de traumahelikopter, naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. Vanwege de Roparun in Rotterdam reed de politie mee om te zorgen voor een goede doorgang naar het ziekenhuis.

Foto’s: Niels van Loon en Jeffrey Reit

???????? 2 ???????? ???????? ????????

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer