Tiplijn: 06-19541384

Mannen spelen met pistool op A16 bij Dordrecht

2

DORDRECHT / ROTTERDAM – De politie heeft maandag 25 mei rond 14.00 uur vijf mannen aangehouden die in een auto met een ‘vuurwapen’ speelden. Na aanhouding bleek dat er van een echt vuurwapen geen sprake was, wel had het vijftal een balletjespistool bij zich.

Een getuige meldde maandagmiddag dat op de A16 in de buurt van Dordrecht vijf mannen in een auto reden en dat één van hen aan het spelen was met een vuurwapen. De politie ging direct op zoek naar de auto, bij de zoekactie werd ook een politiehelikopter ingezet. Al snel zagen agenten de mannen rijden over de Brienenoordbrug. De agenten ging achter het voertuig aan en hielden het voertuig tegen op de Hoofdweg in Rotterdam.

Door middel van BTGV-procedure (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachte) werd het vijftal uit de auto gepraat en aangehouden. In de auto werd vervolgens een balletjespistool gevonden dat in beslag werd genomen. De verdachten zijn vijf Roemeense mannen in de leeftijd van 19 tot 29 jaar.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. de Brienenoordbrug?
    Beetje slordig zo’n fout, maar goed zal het wel een stagiaire zijn geweest.

    • Fout? Welke fout dan? Het ‘spelen’ met het vuurwapen was bij Dordrecht, de auto werd bij de Brienoordbrug Rotterdam pas aangetroffen en staande gehouden.

Reageer