Tiplijn: 06-19541384

Gezin uit Gorinchem aangereden in Hengelo; veroorzaker moet rijbewijs inleveren

0

HENGELO / GORINCHEM – Een 25-jarige automobilist uit Hengelo werd zaterdag 23 mei aangehouden voor het veroorzaken van een aanrijding waarbij drie personen uit Gorinchem gewond zijn geraakt.

Door rood licht gereden
Omstreeks 23.15 uur kreeg de politie melding van een aanrijding op de Haaksbergerstraat in Hengelo, ter hoogte van de oprit A35. Een 25-jarige automobilist reed met verhoogde snelheid door het rode verkeerslicht en kwam in aanrijding met een ander voertuig. In dat voertuig zaten een 30-jarige man en een 26-jarige vrouw uit Gorinchem en hun baby. Alle drie raakten gewond en werden met ambulances naar het ziekenhuis overgebracht. De 25-jarige veroorzaker werd aangehouden. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Proces-verbaal zal worden opgemaakt.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer