Tiplijn: 06-19541384

Auto botst tegen boom in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een auto is vrijdagavond 22 mei rond 20.45 uur tegen een boom gereden op de Provincialeweg in Dordrecht. Naast twee ambulances en de politie werd ook de brandweer opgeroepen omdat de bestuurder van de auto mogelijk nog bekneld zou zitten in het voertuig. Ter plaatse bleek al snel dat de bestuurder het voertuig zelf had kunnen verlaten. De man is nagekeken in een ambulance maar raakte niet ernstig gewond.

Total loss
Door de botsing raakte de auto zwaar beschadigt. De BMW is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk. De politie doet onderzoek naar de oorzaak. Mogelijk reed de bestuurder van de auto te hard.

Foto’s: Nathan Biemond en Johan van den Dool

IMG_0704-2 IMG_0706-2 IMG_0719-2 IMG_0721-2 IMG_0725-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer