Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt vernieler(s) monumentale bomen in Gorinchem

1

GORINCHEM – De politie zoekt getuigen van de vernieling van twee monumentale bomen aan de Altenastraat in Gorinchem. Onbekende(n) hebben gaten in de bomen geboord om er vermoedelijk gifstoffen in te injecteren. De boorgaten werden vervolgens afgedicht. De bomen zijn er volgens experts slecht aan toe en de kans bestaat dat ze het niet overleven.

De vernieling werd recentelijk ontdekt door boomverzorgers. Uit onderzoek van medewerkers van de Forensische Opsporing werd duidelijk dat het om meerdere boorgaten ging. Het is niet duidelijk geworden wanneer de gaten zijn geboord. Toch hoopt de politie dat er mensen zijn die de afgelopen weken of maanden iets gezien hebben. Ook andere informatie met betrekking tot de dader(s) is welkom. Men kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar de politie in Gorinchem. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Maryan Robijns on

    Daar hoef je volgens mij niet zo lang naar te zoeken, gewoon even aanbellen in de buurt. En dan vooral bij de mensen die last van de bomen hebben omdat het uitzicht “bedorven” wordt, of omdat ze teveel licht weghalen.

Reageer