Tiplijn: 06-19541384

Man (55) uit Gorinchem gewond na val van steiger in Wijk en Aalburg

0

WIJK EN AALBURG/GORINCHEM – Twee mannen zijn woensdagmiddag 20 mei tijdens werkzaamheden aan een pand aan de Kerkverreweide van een steiger gevallen. De mannen waren rond 16.45 uur de steiger aan het afbreken. Bij het aangeven van een loopplank heeft deze vermoedelijk wind gevat waardoor de steiger is geschaard en ingestort.

Een 55-jarige man uit Gorinchem raakte gewond en werd naar een ziekenhuis overgebracht. Na behandeling en controle mocht hij weer naar huis. Een 65-jarige man uit Aalburg is ter plekke door ambulancemedewerkers gecontroleerd en hoefde niet naar een ziekenhuis. Het bedrijfsongeval is gemeld aan de inspectie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer