Tiplijn: 06-19541384

Blikseminslag bij bedrijf in Oud-Beijerland

0

OUD-BEIJERLAND – De brandweer heeft woensdagmorgen onderzoek gedaan bij Den Hartog Glas, een bedrijf in Oud-Beijerland, nadat de bliksem was ingeslagen. Medewerkers van dat bedrijf roken rond 11.00 uur een brandlucht. De brandweer had de oorzaak snel gevonden. Zij hebben onder andere gecontroleerd welke schade er was ontstaan na de blikseminslag. Hieruit bleek dat de schade relatief mee viel.

Het is niet bekend wanneer de blikseminslag precies heeft plaatsgevonden. Mogelijk was dit dinsdag al en werd het woensdag pas ontdekt. Het bedrijf zal het in ieder geval vandaag nog moeten doen zonder internet. Telefonisch zijn zij wel bereikbaar, zo laat het bedrijf weten via Facebook.

Foto: Brandweer Oud-Beijerland

CFcZ-uzVIAArKGD

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer