Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder (59) en brommerrijder (17) gewond na botsing

0

ALBLASSERDAM – Een 59-jarige scooterrijder uit Alblasserdam en een 17-jarige brommerrijder uit Nieuw-Lekkerland zijn dinsdagmiddag 19 mei 2015 gewond geraakt, nadat zij met elkaar in botsing kwamen op het Buitenpad in Alblasserdam. Het ongeval gebeurde rond 16.15 uur aan de achterkant van de Plantageweg. De bromfietsers reden over het (brom) fietspad in tegenovergestelde richting op elkaar af en kwamen met elkaar in botsing. Beiden kwamen ten val.

Twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. De Alblasserdammer had letsel aan zijn schouders. Verder had hij een aantal schaafplekken. De Nieuw-Lekkerlander had last van zijn voet. Beiden zijn meegenomen naar het ziekenhuis in Dordrecht. De beschadigde voertuigen en onderdelen zijn door een familielid en een kennis meegenomen.

Tekst en foto’s: Peter Stam / Alblasserdamsnieuws.nl

IMG_7804 (Medium) IMG_7808 (Medium) IMG_7830 (Medium) IMG_7840 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer