Tiplijn: 06-19541384

Vrouw (84) raakt met auto te water in Leerdam

0

LEERDAM – Een 84-jarige vrouw is maandagmiddag in de Esdoornstraat in Leerdam met haar auto in het water terecht gekomen. Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 13.35 uur nadat vermoedelijk het gaspedaal in werd getrapt in plaats van de rem, meldt de politie.

Brandweer, ambulance en politie kwamen met spoed ter plaatse. In de tussentijd was de vrouw al door omstanders uit de auto gehaald. De auto was door middel van een touw aan een boom vastgebonden, zodat de auto niet verder het water in kon zakken.

Medewerkers van de ambulancedienst hebben de 84-jarige vrouw gecontroleerd op letsel, maar daaruit bleek dat de vrouw geen letsel had opgelopen. Wel was ze erg geschrokken. Mevrouw is door haar zoon opgehaald. De auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald.

Tekst en foto’s: 112Leerdam.nl

IMG_3397IMG_3399IMG_3403

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer